ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ - ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - CATER - Φωτογραφίες

ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - CATERING

Διεύθυνση - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Διεύθυνση: ΑΜΥΝΤΑ 4 Τ.Κ. - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τ.Κ.: 11635
Περιοχή - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Περιοχή: Αθήνα Κατηγορία - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κατηγορία: ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Τηλέφωνο - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο: 2107223195 Fax - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Fax: 2130037779
Κινητό - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Κινητό: - E-mail - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ E-mail: magemenosavlos@magemenosavlos.gr
Υπεύθυνος - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Υπεύθυνος: ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Ιστοσελίδα:
​​ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ   Κοντεύει να περάσει και ο Αύγουστος, που όμως ακόμη ...κρατάει τις ζέστες του.   Για να τον αποχαιρετίσουμε, διοργανώνουμε μια ξεχωριστή βραδιά.   Όσοι βρεθούν το βράδυ της ΠΕΜΠΤΗΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, θα απολαύσουν τους "Τροβαδούρους της παλιάς Αθήνας – Διονύσιος Αποστολάτος",  μια μεικτή 20μελή  χορωδία που διευθύνει  ο αρχιμουσικός Γιάννης  Θεοδωρόπουλος,  συνοδεία  ζωντανής μουσικής, με ποιοτικά, δι...
Επισκέπτες: 10229

ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - CATERING

ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΑΥΛΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - CATERING

​​ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
 
Κοντεύει να περάσει και ο Αύγουστος, που όμως ακόμη ...κρατάει τις ζέστες του.
 
Για να τον αποχαιρετίσουμε, διοργανώνουμε μια ξεχωριστή βραδιά.
 
Όσοι βρεθούν το βράδυ της ΠΕΜΠΤΗΣ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, θα απολαύσουν τους "Τροβαδούρους της παλιάς Αθήνας – Διονύσιος Αποστολάτος",  μια μεικτή 20μελή  χορωδία που διευθύνει  ο αρχιμουσικός Γιάννης  Θεοδωρόπουλος,  συνοδεία  ζωντανής μουσικής, με ποιοτικά, διαχρονικά, αξέχαστα ελληνικά τραγούδια.
 
Στο γνωστό σε όλους σας περιβάλλον, του ΜΑΓΕΜΕΝΟΥ ΑΥΛΟΥ, που λίγα μόνο εστιατόρια στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να σας προσφέρουν.
 
Σας περιμένουμε γι' ένα διαφορετικό "καλοκαιρινό βράδυ" στην κήπο μας, που φέτος είναι ...στα καλύτερα του..
 

Καλώς να ορίσετε...

 

Το ιστορικό εστιατόριο "Μαγεμένος Αυλός" με έτος ίδρυσης το 1961, σας περιμένει κάθε βράδυ με ανανεωμένο πρόσωπο στη διακόσμηση και με τη γνωστή ποιοτική και γευστική του κουζίνα. Από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας με διάχυτες παντού τις αναμνήσεις από τον Μάνο Χατζιδάκι και της φοβερής εκείνης παρέας των ανθρώπων και των γραμμάτων και της τέχνης. Εδώ θα δημιουργήσετε και τη δική σας συναρπαστική ανάμνηση.

Ο "Μαγεμένος Αυλός" ένα μαγαζί γεμάτο παράδοση, σας περιμένει να σας δείξει την αγάπη του.Εδώ μιλάμε για ένα εστιατόριο – θεσμό. Ένα a la carte στέκι που από την πρώτη στιγμή που πρωτάνοιξε τα μάτια της κουζίνας του, το 1961, μέχρι σήμερα – 53 χρόνια μετά – αποδεικνύει καθημερινά πως ναι, ακόμα κι ένας χώρος εστίασης μπορεί να είναι διαχρονικός (σαν στυλ),.Οι διάσημοι θαμώνες του όλα αυτά τα χρόνια κρατούν ακόμα τις αποδείξεις για των παραπάνω το αληθές. Χατζιδάκις, Γκάτσος, Μινωτής, Χορν.Η διεθνής κουζίνα του που παραπέμπει στην καλή μαγειρική της μαμάς –τότε, όταν έβαζε τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους της- διαθέτει πιάτα που πλέον θεωρούνται κλασικά, όπως το φοντύ τυριών, η πικάτα (κομμάτια φιλέτου με λαχανικά και τυρί σβησμένο με κρασί), το τουρνεντώ σωτέ.

Το χειμώνα στους εσωτερικούς χώρους δίνοντας έμφαση στην ατμόσφαιρα προσφέροντας ζωντανή μουσική, από διαφορετικά μουσικά σχήματα κάθε βράδυ,  πάντα σε φυσικό ήχο χωρίς ηχεία και μεγάφωνα, ενώ το καλοκαίρι στον πανέμορφο κήπο της πλατείας Προσκόπων όπου εκπλήσσεται κανείς από το πόσο εξοχή μπορεί να φαντάζει ένας υπαίθριος χώρος στο κέντρο της Αθήνας.

Facebook: https://www.facebook.com/theofiloudimitris
Instagram: https://www.instagram.com/magemenosavlosrestaurant/
TikTok: https://www.tiktok.com/@magemenos.avlos0